Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Βίτορ Περέϊρα: «Η σκέψη στον Ατρόμητο, ξέρω πολύ καλά τον Σα Πίντο…»

Με τη σκέψη στον Ατρόμητο ο Βίτορ Περέϊρα που αποφεύγει να αναφερθεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

thumbnailΟ Περέϊρα δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports:

«Καταρχήν, γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή του Ατρόμητου, τον Σα Πίντο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής με υψηλή ποιότητα στα παιχνίδια των ομάδων του. Ήταν προπονητής μίας πολύ μεγάλης ομάδας στην Πορτογαλία, της Σπόρτινγκ. Έχουμε βρεθεί κατά το παρελθόν αντιμέτωποι. Είναι ένας προπονητής ο οποίος οργανώνει πολύ καλά τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται.

Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλές μονάδες, όπως είναι ο Ναπολεόνι, ο Παπάζογλου, ο Μπρίτο, ο Ούμπιντες, ο Κατσουράνης που έχει εμπειρία. Είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις στιγμές που χάνουμε τη μπάλα.

Θα πρέπει να προσπαθούμε να την κερδίσουμε ξανά πολύ γρήγορα για να κόψουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας. Ο Ατρόμητος αυτό θα προσπαθήσει, να κλέψει τη μπάλα και να κάνει αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα κάνουμε επιθέσεις», τονίζει ο Βίτορ Περέιρα.

Αγωνιστικά, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης και Διαμαντάκος έμειναν εκτός. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Φελίπε Σαντάνα, όπως βέβαια και ο Φράνκο Χάρα. Ο Ρομπέρτο προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα και προετοιμάζεται ενόψει Τούμπας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By