Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Βολές Αλ Σάλεχ κατά της κυβέρνησης για την ΠΝΠ

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναδημοσιεύει παλαιότερη αντίδραση του πρωθυπουργού σε ΠΝΠ της προηγούμενης κυβέρνησης

 alsaleh_2

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μέσω twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα και τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη ΠΝΠ της κυβέρνησης, τη δεύτερη στις πρώτες 90 ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναδημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την ανάρτηση ενός άλλου χρήστη του Twitter.

Υπό το σχόλιο, «για να θυμηθούμε τι έλεγε ο λαλίστατος Παπαδημούλης και ο Τσίπρας για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ρόμπες» η κυρία Αλ Σάλεχ ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η νέα ΠΝΠ και δίπλα της δύο «τιτιβίσματα» που είχαν κάνει στο παρελθόν, οι κ.κ. Δημήτρης Παπαδημούλης και Αλέξης Τσίπρας.

«ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούσαν με ΠΝΠ κ «κατεπείγοντα». Εμείς, όχι. Η 4μηνη συμφωνία να έλθει στη Βουλή», είχε γράψει ο κ. Παπαδημούλης στη σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στις αρχές του περασμένου μήνα.

Το tweet του κ. Τσίπρα είναι από το 2014 και αναφέρει: «Ξεπέρασαν τις 100 οι φωτογραφικές τροπολογίες σήμερα. Έφτασαν τις πενήντα σχεδόν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου από το 2009».

Μάλιστα την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και στον δικό του λογαριασμό ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας:

«Για να δείτε πόσο υποκριτές και ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες είναι…αρπάζουν όσα λεφτά βρίσκουν μπροστά τους!»

al salex

(Visited 1 times, 1 visits today)
By