Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Βολές και από τον Χρυσόγονο κατά του Κυρίτση

«Οι Έλληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές»

xrysogonos

Ο Κώστας Χρυσόγονος «αδειάζει» τον Γιώργο Κυρίτση μετά και τις προκλητικές αναφορές του σε άρθρο.

«Οι Έλληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη, αναφερόμενος στο άρθρο του κ. Κυρίτση, στο οποίο ανέφερε ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, σημειώνοντας ότι το Σύνταγμα προβλέπει την ευνοϊκή μεταχείριση αυτών των περιοχών. Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός ο εν λόγω νόμος.

«Αν η Ελλάδα δημιουργήσει θέσεις εργασίας,το επόμενο διάστημα μπορούμε να μην εφαρμόσουμε τον κόφτη,να επανέλθουμε στις αγορές, και να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία την οποία έχουμε απολέσει από το 2010», τόνισε ακόμη.

Αναφερόμενος στο υπερ-ταμείο και τα 99 χρόνια εκχώρησης της περιουσίας σχολίασε «τα 99 χρόνια είναι σχετικά. Αν Ελλάδα γινόταν φυσιολογικό κράτος δεν θα εφαρμοστούν τα 99 χρόνια».

Τέλος- μιλώντας για το ζήτημα των πλαστών πτυχίων- σημείωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβάλλουσα ανοχή στην παραβατικότητα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ειδική ρύθμιση στο Σύνταγμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By