Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βόλος: Χειροπέδες σε αδέλφια ποδοσφαιριστές που χτύπησαν διαιτητή

Σε… οικογενειακή υπόθεση προσπάθησαν να αναγάγουν τις αντιρρήσεις τους για τις διαιτητικές αποφάσεις δύο αδέλφια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να επιτεθούν με άγριες διαθέσεις στον 21χρονο διαιτητή και να τον ξυλοκοπήσουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να απολυθούν από την ομάδα τους!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο νεαρός διαιτητής, τα αδέλφια όρμησαν εναντίον του κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Σαρακηνός – Τοξότης 0–1 , που διεξήχθη στο Βασδέκειο γήπεδο του Βόλου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν, τον έσπρωξαν και τον κλώτσησαν!

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού ηλικίας 31 και 35 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, απειλή και εξύβριση και, αντί για τα αποδυτήρια, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Σαρακηνός καταδίκασε την συμπεριφορά των δυο αδελφών, τους έθεσε εκτός ομάδας και συνεχάρη τους διαιτητές του αγώνα!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By