Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Βόλος: Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποκάλυψε άλλες δέκα κλοπές

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος δυο Ελλήνων που έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της Τροχαίας στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν είχε κλαπεί την Τρίτη έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της. Αυτή ήταν η άκρη του νήματος για να διαλευκανθεί η πλούσια δράση τους.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν για προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, με την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα και μία ακόμη που είχαν κλέψει στις 13 Φεβρουαρίου, κινούνταν για να διαπράττουν διαρρήξεις στην πόλη. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες είχαν σπάσει τους υαλοπίνακες εννέα επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ήταν λογιστικά γραφεία, αρτοποιεία και ένα κομμωτήριο και είχαν αρπάξει ένα φορητό υπολογιστή, ένα tablet, τρία κινητά, σύνεργα κομμωτικής, εργαλεία, τρόφιμα και 675 ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν φακοί, γάντια, σουγιάδες και 20 ευρώ, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν δύο από τα κλεμμένα κινητά. Οι δυο κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By