Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Βόλος: Οικογενειακό δράμα πίσω από τον πατέρα που κέρδισε την επιμέλεια του 11χρονου παιδιού του!

Ο Βόλος παρακολουθεί μια υπόθεση που προβληματίζει. Ο πατέρας κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού του, μετά τα όσα κατέθεσε…

Διεκδίκησε και κέρδισε προσωρινά την επιμέλεια του 11χρονου γιου του, ένας 40χρονος Βολιώτης, με το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου να είναι μία από τις σπάνιες φορές που κάνει δεκτό ανάλογο αίτημα με έκδοση προσωρινής διαταγής.

Με την απόφαση το Δικαστήριο διατάσσει την απόλυτη χρήση, οίκηση και παραμονή του πατέρα με το ανήλικο τέκνο στη συζυγική εστία και τη μετοίκηση της γυναίκας από τη συζυγική εστία απαγορεύοντάς της να προσεγγίζει σε αυτή.

Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε στις 10 Αυγούστου μετά από ανταίτηση του 40χρονου σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της συζύγου του. Ισχύει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου οπότε θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέρων της συζύγου και θα εκδοθεί οριστική απόφαση.

Ο 40χρονος απέκτησε με τη σύζυγό του έναν γιο ο οποίος είναι σήμερα 11 ετών. Ισχυρίζεται ότι είχε ανέκαθεν προβλήματα με τη σύζυγο, η οποία έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και πάντοτε προσπαθούσε να διασώσει τη σχέση του. Εντούτοις, δύο χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού τους, λέει ότι εκείνη απέκτησε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, φώναζε στον ανήλικο, έλεγε ότι θα τον κλείσει σε ίδρυμα, τον χτυπούσε, τον κλείδωνε στις τουαλέτες για τιμωρία, του έσπαγε τα παιχνίδια.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σύζυγος προβαίνει σε αυτή τη συμπεριφορά ενώ το παιδί τους αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Συμπεριφέρεται έτσι στον γιο αλλά και στον ίδιο. Το τελευταίο διάστημα έλεγε ότι θα φύγει από το σπίτι και τελικά το έπραξε αφήνοντάς τον, μόνο με το παιδί.

Από την πλευρά της η σύζυγος ζητεί με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί το Νοέμβριο να ανατεθεί σε εκείνη η γονική μέριμνα, διατροφή ύψους 300 ευρώ, η χρήση της οικογενειακής εστίας, να απαγορευτεί στον διάδικο να προσεγγίζει την οικία και μεταξύ άλλων να απαγορευτεί στον σύζυγό της να προσεγγίζει το σπίτι.

Η σύζυγος λέει ότι ο 40χρονος είναι εκείνος που έχει βίαια ξεσπάσματα τα οποία αποδίδει σε παρακολούθηση προγράμματος του ΟΚΑΝΑ. Υποστηρίζει ότι για να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του την κατηγορεί για διάφορα πράγματα όπως ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι και κατά την εγκυμοσύνη της είχε προβλήματα λόγω ακριβώς αυτής της συμπεριφοράς, ενώ μετά την απόκτηση του παιδιού αυτά εντάθηκαν εν αντιθέσει με τις προσδοκίες της. Προς επίρρωση λέει τότι αρκετές φορές ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Μέριμνα Βόλου.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι την κλείδωνε εκτός συζυγικής σχέσης με τον γιο της. Η κατάσταση στο σπίτι χειροτέρευε συνεχώς προς το χειρότερο. Στο τελευταίο επεισόδιο που προκάλεσε ο σύζυγος επειδή πίστευε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση λέει ότι αναγκάστηκε να αναζητήσει καταφύγιο σε συγγενικό πρόσωπο επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By