Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Βόλος: Σοβαρό τροχαίο για 40χρονο – Δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα ενώ οδηγούσε

Σοβαρά τραυματίστηκε 40χρονος μοτοσικλετιστής στον Βόλο, όταν δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα.

Συγκεκριμένα, ήταν νωρίς το πρωί, όταν ο άνδρας οδηγούσε στον παλιό δρόμο Διμηνίου – Σέσκλου για να πάει στη δουλειά του. Ξαφνικά όμως, πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου περισσότερα από 15 αγριογούρουνα. Ο οδηγός όσο κι αν προσπάθησε να τα αποφύγει, δεν τα κατάφερε.

Λίγο μετά, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο του Βόλου», θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα, σύμφωνα με το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By