Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΒΟΜΒΑ από Νικολακόπουλο! Ο Παναθηναϊκός δίνει 17 εκατ. στο Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός 10!

Βόμβα έριξε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο προσωπικό του blog στο gazzetta.gr. Στο τέλος της ανάλυσής του αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 17 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια στον Βεζένκοφ, ενώ ο Ολυμπιακός 10 εκατ. ευρώ για την ίδια χρονική διάρκεια!

Ο Παναθηναϊκός τινάζει την μπάνκα στον αέρα! Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, ναι! Συχνά πυκνά στο σχόλιο του κάνει αναφορές για όσα ακούει δεξιά κι αριστερά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος. Μάλιστα, στο τέλος του κειμένου κάνει λόγο για πλήρως αξιόπιστη πηγή.

Με θέματα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού καταπιάνεται. Διότι, η ειδίκευσή του αυτή είναι. Όντας στην πιάτσα πάντως, πολλά ακούν τα αυτιά του. Για να το λέει, σε σημεία του κειμένου που πάντα γίνονται viral κάτι θα ξέρει. Ανησυχητική πληροφορία για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ισχύει. Διότι, η επαναφορά στο υψηλό επίπεδο στηρίζεται κυρίως στην επιστροφή του Σάσα.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» παίκτης πάντως δεν έχει ξεμπερδέψει με το ΝΒΑ. Αυτό έχει ακόμα δρόμο. Θα πρέπει να περιμένουμε το draft για να δούμε ποια θα είναι η κατάληξή του και το μέλλον του. Με άλλα λόγια, ο Βεζένκοφ δεν έχει ξεμπερδέψει με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ξέχωρα από αυτό όμως, η πρόταση είναι τεράστια. Αν ισχύει φυσικά. Θα μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη σε όλη τη Euroleague. Παρά το συναισθηματικό δέσιμο, αν η διαφορά είναι όντως 7 εκατ. ευρώ στην τριετία, δεν θα είναι εύκολο να πάρει απόφαση…

Φωτιές άναψε ο Κώστας Νικολακόπουλος με την πληροφορία για τα χρήματα που δίνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον Βεζένκοφ

By