Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Βόμβα Μελά για τους ΑΝΕΛ – Οι διάλογοι Ξουλίδου – Σούκουρη

Ο βουλευτής χαρακτήρισε «στημένη»  την δημοσιοποίηση του θέματος περί χρηματισμού του

ksoulidou

Ρουκέτα έριξε ο Παναγιώτης Μελάς λέγοντας ότι άλλοι τέσσερις βουλευτές του Πάνου Καμμένου θα ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, αλλά φοβούνται την αντίδραση του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που έφυγε από τους ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για αισχρότητες μετά την εμπλοκή του ονόματος του από την Σταυρούλα Ξουλίδου, χαρακτήρισε στημένη από την πλευρά του Πάνου Καμμένου και της Σταυρούλας Ξουλίδου την δημοσιοποίηση του θέματος περί χρηματισμού του, γιατί -όπως είπε- ήταν ένα μέσο πίεσης προκειμένου να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανάμεσα πάντως, στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Ο Παναγιώτης Μελάς αποκάλυψε ακόμη, ότι ένας βουλευτής του ζήτησε να πει στον Πάνο Καμμένο να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί πηγαίνει στην εκλογική του περιφέρεια και δέχεται πιέσεις για να μην γίνουν εκλογές.

Νωρίτερα, η Σταυρούλα Ξουλίδου που κατέθεσε στην επιτροπή δεοντολογίας, δημοσιοποίησε μέρος των διαλόγων που είχε στο Facebook με τον Γιώργο Σούκουρα. Στην επιτροπή είπε δε, ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα για να της δοθούν τα ονόματα εκείνων που είχαν δώσει στον κ. Σούκουρα άδεια εισόδου στη Βουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πάντως, ότι τον είχε συναντήσει τέλη Αυγούστου για λίγη ώρα στο γραφείο του στη Βουλή και συζήτησαν για το συνταξιοδοτικό των Βορειοηπειρωτών.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης που κατέθεσε επίσης, στην επιτροπή μίλησε για γελοιότητες και ζήτησε να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του Πάνου Καμμένου και της Σταυρούλας Ξουλίδου.

«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο.

Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο».

Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες», ήταν η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά.

ksoulidou11

ksoulidou10

ksoulidou9

ksoulidou8

ksoulidou7

ksoulidou6

ksoulidou5

ksoulidou4

ksoulidou3

ksoulidou2

 

ksoulidou12

(Visited 1 times, 1 visits today)
By