Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Βουλή: Και επεισόδιο της συζύγου του Ηλιόπουλου της ΧΑ με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ!

Του επιτέθηκε φραστικά – Η παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με εντολή του φρουράρχου, απέτρεψε τα χειρότερα

Ένα φραστικό επεισόδιο, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε σύγκρουση, εκτυλίχθηκε στον χώρο της Βουλής, περίπου μία ώρα πριν από την άγρια επίθεση του βουλευτή της ΧΑ, Γιάννη Λαγού, σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η σύζυγος του βουλευτή Μαγνησίας της ΧΑ, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, πήγε στον παιδικό σταθμό της Βουλής, για να πάρει το παιδί της. Φεύγοντας από εκεί, συνάντησε τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στον οποίο και επιτέθηκε φραστικά.
Με εντολή του φρουράρχου, στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, λέγοντας: «Έγινε επεισόδιο, όπου μια πρώτη συγγενής βουλευτού της ΧΑ, παίρνοντας τα παιδιά της από τον βρεφονηπιακό σταθμό της Βουλής, έβρισε τον βουλευτή Ζεϊμπέκ με απίστευτες ύβρεις και ενώπιον πολλών ανθρώπων. Το θέμα έληξε με παρέμβαση φρουράρχου και συγγνώμη που ζήτησε η εν λόγω κυρία. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε πολλαπλά προστατευμένοι και δεν εννοώ με ασυλίες, μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει έξω από εδώ;».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By