Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Βούλτεψη (για ΣΥΡΙΖΑ): «Στις φλέβες τους δεν ρέει αίμα, ρέει ψέμα»

«Είναι στο αέρα το λεγόμενο πρόγραμμά τους»

voultepsi_sofia_nd

Η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Σοφία Βούλτεψη, σε νέες δηλώσεις της αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «στις φλέβες τους δεν ρέει αίμα, ρέει ψέμα».

«Λένε ότι θα πάρουν 3 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ. Το ΕΣΠΑ έχει σχεδόν απορροφηθεί. Τώρα άκουσα ότι το κάναμε ενάμιση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξεις αυτά τα λεφτά. Τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι προσανατολισμένα από την αρχή, από την μάνα τους και δεσμευμένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, αν προσπαθήσεις να τα απεντάξεις για να τα πας κάπου αλλού, τα λεφτά αυτά θα χαθούν, γιατί θέλουν πολύ χρόνο για να ενταχθούν κάπου. Και λένε μετά ότι θα πάρουν 3 δις ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στο «Radio Marconi 96,1 F.M.» του Βόλου.

«Το ταμείο αυτό καταρχήν σχετίζεται με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και δεν είναι δικά τους τα λεφτά, ούτε μπορούν να τα πάρουν είναι του ταμείου και κατά δεύτερον δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα, μόνο 700 εκατ. υπάρχουν σε αυτό το ταμείο, όλα τα υπόλοιπα είναι ομόλογα και εγγυήσεις» εξήγησε.

«Άρα λοιπόν δεν έχουν να πάρουν από πουθενά. Είναι στο αέρα το λεγόμενο πρόγραμμά τους. Γιατί τους ρωτούμε τόσο καιρό από που θα βρουν τα λεφτά και κατέληξαν να μας πουν ότι θα πάρουν 3 από το ΕΣΠΑ και 3 από το ΤΧΣ, που δεν υπάρχει ούτε μισό», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By