Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έθαψε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και κάνει και μνημόσυνο

«Έγιναν μόνο λάθη και μόνο αστοχίες, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούν κυβερνήσουν, και μόνο με τα ψέματα προσπάθησαν να κάνουν κυβέρνηση κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους»

sofia_voultepsh_1

Από την Τρίπολη όπου βρέθηκε στα πλαίσια συναντήσεων με τους διευθυντές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Βούλτεψη ζήτησε από τους συνομιλητές να της αναφέρουν τα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, προτρέποντάς τους παράλληλα να δώσουν προτάσεις για λύσεις, καθώς, όπως είπε, οι ίδιοι βρίσκονται κοντά στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους μαθητές της Αρκαδίας.

Αμέσως μετά την επίσκεψή της παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου και υπογράμμισε τις αποτυχίες στη διακυβέρνηση και στη διαπραγμάτευση τις οποίες επέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μόνο λάθη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε εκτενώς στην εκπαίδευση η οποία αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα όπως τα κενά και τον ΦΠΑ, καθώς αυτή είναι που βάλλεται πρώτη από όλα, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την ηγεσία γιατί απέτυχε, έχοντας πολλά  εσωτερικά προβλήματα. Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα κόμμα αλλά στην ουσία δεν είχε κόμμα». Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι «το έθαψαν και θα κάνουν και το μνημόσυνο».

«Έγιναν μόνο λάθη και μόνο αστοχίες, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούν κυβερνήσουν, και μόνο με τα ψέματα προσπάθησαν να κάνουν κυβέρνηση κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους».

Η κυρία Βούλτεψη μίλησε μεταξύ άλλων για τα capital controls και για τις συνέπειες που είχαν αυτά στην ελληνική κοινωνία, μίλησε για τις εισαγωγές και έκανε εκτενή αναφορά στα φάρμακα των καρκινοπαθών τα οποία και κινδύνεψαν».

Για την πιθανότητα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο κ. Τσίπρας «βλέπει το δικό του κόμμα τα οποίο άνηκε στο 4%, να έχει φύγει, και από κάτω έχει μείνει το παλιό ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να το συγκρατήσει. «Λέει ο κ. Τσίπρας: ‘’Μείνετε εδώ, εγώ πάλι με το ΠΑΣΟΚ θα είμαι’’. Έχει χάσει το κόμμα του και ψαρεύει σε θολά νερά», υπογράμμισε.

Δεν αισθάνεται δικαιωμένη, όπως είπε, για όλες τις προβλέψεις που είχε κάνει για τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ήταν συγκαταβατικό αυτή τη στιγμή που η χωρά δοκιμάζεται.

Τέλος, αναφέρθηκε στη ΝΔ και σε όλα αυτά τα οποία θα προσφέρει, σημειώνοντας τη σταθερότητα, που, όπως χαρακτηριστικά είπε, χρειάζεται ο κόσμος για να ηρεμήσει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By