Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Βούλτεψη: Ουδέποτε είχε τόσο πολύ υποτιμηθεί η νοημοσύνη του λαού

Σφοδρή επίθεση της γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ στην κυβέρνηση

voultepsi-ND

«Ουδέποτε στο παρελθόν είχε τόσο πολύ υποτιμηθεί η νοημοσύνη του λαού» τονίζει η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας «την επιμονή της κυβέρνησης να υπενθυμίζει στον λαό την τριπλή έγκριση που της έχει δώσει».

Σε ανακοίνωσή της, η κ. Βούλτεψη δηλώνει σκωπτικά ότι «ο λαός συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα, αλλά ο κ. Τσακαλώτος διαφωνεί με τον εαυτό του!» και εξηγεί: «Μιλώντας στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της «πρώτη φορά αριστερά» χρονιάς, ο κ. Τσίπρας δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ο λαός συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης και επομένως πρώτη φορά αριστερή διαταγή και τα σκυλιά δεμένα!»

»Την ίδια μέρα, ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή στην ισπανική εφημερίδα «Ελ Μούντο», δήλωνε ότι εξακολουθεί να είναι μαρξιστής, αν και η κυβέρνηση εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές με τις οποίες δεν συμφωνεί! Ο δε κ. Σπίρτζης δεν παραλείπει να υπογραμμίζει ότι? υπογράφει με πόνο ψυχής!«

«Δηλαδή, ο μεν λαός συμφωνεί με την κυβέρνηση, η δε κυβέρνηση διαφωνεί με το λαό που συμφωνεί μαζί της» καταλήγει η κ. Βούλτεψη και παραθέτει σημεία από ομιλίες του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης περί συμφωνίας του λαού για τις αποφάσεις της τελευταίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By