Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Βράνιες: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου – Περιμένω να μπούμε στο ναό της ΑΕΚ»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Όγκνιεν Βράνιες. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Ένωση, ο Βόσνιος αμυντικός παραδέχθηκε ότι νιώθει στην ΑΕΚ σαν στο σπίτι του.

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βράνιες:

-Πώς αισθάνεσαι για αυτή την επιστροφή σε μία ομάδα που γνωρίζεις πολύ καλά;

«Μόνο ευτυχία! Αυτή την ομάδα την αγαπώ! Εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι πάντα έτοιμος, από το πρώτο λεπτό!».

-Πώς σου φαίνεται η προοπτική του νέου γηπέδου και η σκέψη να αγωνιστείς σε αυτό;
«Η πρώτη φορά που θα μπούμε σε αυτό το υπέροχο γήπεδο θα αποτελέσει ξεχωριστή στιγμή και μια διαφορετική αίσθηση και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Είναι μια στιγμή που την περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Να μπούμε στον Ναό της ΑΕΚ, στο γήπεδο που είναι ταυτισμένο με την ιστορία της και με τον κόσμο της».

-Τελικά ο Βράνιες δεν μπορεί χωρίς την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ δεν μπορεί χωρίς τον Βράνιες;
«Υπάρχει μια μοίρα που μας ενώνει για πάντα. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία της επιστροφής».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By