Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Βρέθηκε νεκρή η 37χρονη στην Κοζάνη

Η σορός της άτυχης γυναίκας ανακαλύφθηκε σε χωράφι που ανήκει στον σύζυγό της

linardou

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία αγνοείται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το Βελβεντό Κοζάνης.

Η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα της σε χωράφι που ανήκει στον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, ημέρα που ο ίδιος είχε πάει στην ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Εν συνεχεία έθαψε την δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι για να μην φαίνεται που την είχε θάψει.

Νωρίτερα, άντρες της Σήμανσης και της Ασφάλειας Κοζάνης, παρουσία Εισαγγελέα, με τον ειδικό εξοπλισμό, είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι της 37χρονης, ενώ στη συνέχει ερεύνησαν εξονοχυστικά όλα τα χωράφια της οικογένειας, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι και την είχαν θάψει.

Ο συζυγοκτόνος κατέθετε για κάθε πιθανή λεπτομέρεια, όλο το βράδυ, στην Ασφάλεια Κοζάνης, από την οποία έφυγε μετά τι 10.30 το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προσπάθησε να θολώσει τα νερά λέγοντας ότι η γυναίκα του τού είπε το περασμένο Σάββατο ότι πάει για ποτό και έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Είπε ακόμη ότι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν δηλαδή κατά τους ισχυρισμούς του πάει για ποτό και εξαφανιστεί, έμοιαζε «καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».

Ισχυριζόταν δε ότι η σχέση τους δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο πεθερός της άτυχης γυναίκας εκτιμούσε μάλιστα, ότι η 37χρονη «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο Μανώλης Τσιουχάρας, έλεγε μάλιστα ότι η νεαρή μητέρα τριών παιδιών που είχε μεγαλώσει στον Πειραιά και είχε γίνει κάτοικος Βελβεντού Κοζάνης μετά το γάμο της, ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή εκεί. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε. «Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.

By