Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Βρούτσης: Η κυβέρνηση έριξε λευκή πετσέτα και αποδέχτηκε τα πάντα

«Μετά από οκτώ μήνες ανεύθυνης πολιτικής και δήθεν διαπραγμάτευσης ανέκοψε τη θετική πορεία της χώρας. Βρέθηκε κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, έριξε λευκή πετσέτα και αποδέχτηκε τα πάντα»

vroutsis

«Η κυβέρνηση σήμερα είναι αντιμέτωπη με τις αντιφάσεις της, την ασυνέπειά της και τις ιδεοληψίες της. Με δική της αποκλειστικά ευθύνη οδήγησε τη χώρα σε τρίτο, αχρείαστο και πολύ σκληρό μνημόνιο».

Αυτό τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Contra News».

Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί επιπλέον την κυβέρνηση ότι «μετά από οκτώ μήνες ανεύθυνης πολιτικής και δήθεν διαπραγμάτευσης ανέκοψε τη θετική πορεία της χώρας. Βρέθηκε κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, έριξε λευκή πετσέτα και αποδέχτηκε τα πάντα».

Αναφέρει, επίσης, ότι όταν αποχώρησε από το υπουργείο Εργασίας παρέδωσε ένα ασφαλιστικό σύστημα που ήταν βιώσιμο έως το 2060, και κάνει λόγο για «άστοχες ενέργειες» της σημερινής κυβέρνησης με αποτέλεσμα το εργασιακό και το ασφαλιστικό να «ανοίξουν» ξανά από μηδενική βάση και έτσι, όπως λέει, να προκύπτουν οι μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις, η κατάργηση του ΕΚΑΣ, οι οριζόντιες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By