Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Βρούτσης: Μια χαρά τα πάει ο Μεϊμαράκης

Σε επιβεβαίωση της πληροφορίας για ύπαρξη κειμένου από βουλευτές της ΝΔ υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην θέση του προέδρου προχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης.

Broutsis

Όπως εξήγησε στο MΕΓΚΑ ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί άλλοι θέτουν ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδας και ως εκ τούτου και δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τα πάει μια χαρά», δεν απορρέει από πουθενά ότι επίκειται εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.

Σημείωσε επίσης ότι ο κ. Μεϊμαράκης «προς έκπληξη όλων» και παρότι ήταν γνωστές οι οργανωτικές του ικανότητες αλλά και η δυνατότητα διείσδυσής του σε όλη την παράταξη, σήκωσε το ηθικό της ΝΔ, την συσπείρωσε και αποδείχθηκε ότι είναι πάνω από κάθε προσδοκία καλός αρχηγός.

Συμπλήρωσε ότι έχει λάβει την εξουσιοδότηση τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα και θα την λάβει αύριο και από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ να έχει «πλήρως τα δικαιώματα ενός αρχηγού».

Εκτίμησε ότι πρέπει ο Β.Μεϊμαράκης να κρατήσει την αρχηγία «μέχρι η χώρα να ολοκληρώσει αυτόν τον δύσκολο μεταβατικό κύκλο της κρίσης», τουλάχιστον -όπως είπε- μέχρι να κλείσει το θέμα του μνημονίου.

Μετά, συνέχισε, θα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή τα ζητήματα που απορρέουν από το καταστατικό του κόμματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)