Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Βρόυτσης: Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, εμείς ευχόμαστε να κλείσει η αξιολόγηση

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως είναι τραγικό να παριστάνουν «ότι όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ ερωτώμενος για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τον αν είναι πιθανό να ανακοινωθεί η επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα μετά το σημερινό Euroworking Group υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί και αισθάνομαι ιδιαίτερη ανησυχία η ελαφρότητα για την αντίληψη των πραγμάτων που έχει η κυβέρνηση και οι υπουργοί της ο καθένας ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει 200 χιλιάδες θέσεις εργασίας τα 2 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, 10 δις στοίχισε το ασφαλιστικό του κ. Κατρούγκαλου στους συνταξιούχους. Η μετοχή της ΔΕΗ από 12 ευρώ το 2014 έχει πέσει στα 2,7 ευρώ, 75% απαξιώθηκε. Πουλήσαμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από 300 εκατ. που διαμαρτυρόταν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και στο Σύνταγμα- 45 εκατ. και ετοιμαζόμαστε να μειώσουμε συντάξεις και μισθούς. Αυτή είναι η εικόνα. Είναι τραγικό σήμερα να εκπέμπει η κυβέρνηση ότι όλα είναι καλά, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, είναι τραγική εικόνα. Η αντίληψη των πραγμάτων είναι λάθος για την κυβέρνηση. Εμείς, ως ΝΔ, ευχόμαστε να κλείσει η αξιολόγηση. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μοιάζουμε με αντιλήψεις που λέγανε σκίζουμε μνημόνια, μην κλείσετε την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει έναν χρόνο πριν», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει, ευχόμαστε να κλείσει, αλλά το τίμημα για τον ελληνικό λαό θα είναι πάρα πολύ μεγάλο λόγο αυτής της ανευθυνότητας . Το τίμημα θα έχει να κάνει με χαμηλοσυνταξιούχους, ακόμα μια φορά, με φορολογία και με μείωση μισθών».

(Visited 1 times, 1 visits today)