Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Whats App: Βγείτε από ομαδικές συζητήσεις χωρίς να σας καταλάβουν – Τέλος τα print screen

Αυτές είναι οι νέες μεγάλες αλλαγές του WhatsApp με στόχο το όσο το δυνατόν πιο ισχυρό απόρρητο των τηλεπικοινωνιών.

Whats App: Πρόσφατα είχατε διαβάσει για το πώς θα έχουμε δύο αριθμούς στην ίδια εφαρμογή. Τώρα, έρχονται τρεις σημαντικές καινοτομίες που αλλάζουν αρκετά πράγματα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ας το παραδεχτούμε όλοι. Πόσες και πόσες φορές έχουμε σκεφτεί να αποχωρήσουμε από μια ομαδική συνομιλία, αλλά κάναμε πίσω; Μην ανησυχείτε, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι εδώ για μας!

Ο 38χρονος διευθύνων σύμβουλος της Meta Platform, παρουσίασε τρεις νέες λειτουργίες στο WhatsApp σε μία προσπάθεια να βελτιώσει το απόρρητο των επικοινωνιών.

Σύμφωνα με μια από αυτές λοιπόν, ένας χρήστης μπορεί να αποχωρήσει χωρίς οι άλλοι να ειδοποιηθούν για την έξοδό του. Για να τα λέμε όλα, θα ενημερώνονται μόνο οι διαχειριστές, αλλά και πάλι φαντάζει πολύ καλύτερο απ’ ότι πριν.

Από ‘κει και πέρα, μια νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι… σιωπηρά, κρύβοντας την παρουσία τους.

Whats App: Τέλος τα print screen
Έπειτα λοιπόν από τις δοκιμές beta του iOS, το WhatsApp που ανήκει στη Meta άρχισε να δοκιμάζει τον αποκλεισμό στιγμιότυπων οθόνης (τα λεγόμενα print screen) από άλλους χρήστες σε συγκεκριμένα μηνύματα.

Το συγκεκριμένο… εργαλείο βρίσκεται ακόμη υπό δοκιμή και θα διατεθεί αργότερα, σύμφωνα με το WhatsApp.

«Η εταιρεία συνεχίζει να χτίζει νέους τρόπους προστασίας μηνυμάτων και να τα διατηρεί ασφαλή και ιδιωτικά όπως τις δια ζώσης συζητήσεις» σημείωσε ανακοινώνοντας τις αλλαγές ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By