Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ολυμπιακός! Μαρτίνς: “Ελπίζουμε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα”

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εκφράζει την επιθυμία του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague.

Τηρώντας όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (05.05.2020) στις προπονήσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είχαν χωρίσει τους παίκτες σε τρία γκρουπ με το πρώτο να ξεκινάει στις 9:00, το δεύτερο στις 10:30 και το τρίτο στις 12:00. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κατά τον ίδιο τρόπο και πρόγραμμα…

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στις προπονήσεις αλλά και την ελπίδα του, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. «Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούργιο στάδιο, μια καινούργια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε.

Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε.

Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας» ανέφερε ο Μαρτίνς.

Απ’ τη μεριά του, ο γιατρός της ομάδας κ. Χρήστος Θέος αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κατάσταση με τον κορονοϊό που βιώνουμε: «Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρου του Ρέντη σε μία δύσκολη περίοδο. Όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα που διαμορφώνει τις μεταξύ μας σχέσεις. Στον Ολυμπιακό, σε συνεργασία και με το τεχνικό τιμ έχουμε διαμορφώσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο και πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έχουμε εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε όλοι να είμαστε προστατευμένοι από την πιθανή μετάδοση του ιού».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By