Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ξεκινούν οι 8 Exceptional days στα καταστήματα της Roche Bobois

Oι νέες συλλογές για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021 εκφράζουν για άλλη μια φορά τη κινητήριο δύναμη της Roche Bobois για δημιουργικότητα και πρωτοποριακό design.

To 2021 είναι επίσης η χρονιά που ο γαλλικός οίκος Roche Bobois γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του διάσημου καθιστικού Mah Jong.

Το καθιστικό Mah Jong σχεδιάστηκε το 1971 και γεννήθηκε από τη συνάντηση δύο ταλαντούχων ανδρών: Του οραματιστή επιχειρηματία και συνιδρυτή του οίκου Roche Bobois, Philippe Roche και του Hans Hopfer, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου σχεδιαστή που μέσω της δημιουργικότητας του κατάφερε να συλλάβει και να προβλέψει τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής μας.

Avant -garde τη στιγμή της δημιουργίας του και ένα εμβληματικό κομμάτι σήμερα, το καθιστικό Mah Jong ντυμένο με υφάσματα από διάσημους οίκους όπως Kenzo TakadaJean Paul Gaultier ή Missoni Home, παραμένει μια κατασκευή που αποτελεί έκφραση ελευθερίας, και έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό σημείο αναφοράς όσον αφορά τη δημιουργικότητα και την προσαρμοστικότητα του.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, φανταστείτε ένα lifestyle που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς και επωφεληθείτε από τις 8 Exceptional Days και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Καταστήματα Roche Bobois:

ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Λ. Κηφισίας 248, Τ. 210 6711700

ΑΛΙΜΟΣ, Λ. Ποσειδώνος 55, Τ. 210 9859040

(Visited 1 times, 1 visits today)
By