Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Ξεσπά ο 29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

«Θύμα πλεκτάνης» δηλώνει ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για τον φερόμενο βιασμό ταξιτζή.

Απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης δίνει ο κατηγορούμενος από τις φυλακές Τριπόλεως, όπου και κρατείται, στην κυριακάτικη Real News.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» αναφέρει στη συνέντευξή του, ενώ τονίζει πως έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο «από μία κατηγορία που κι εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει».

«Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας», σημειώνει.

Εξιστορώντας τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, αναφέρει πως δεν γνώριζε τον οδηγό του ταξί. «Δεν τον γνώριζα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι. Αν τον γνώριζα, γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά στην περιοχή στον οποία βρίσκεσαι; Δεν τον διάλεξα από τη φωτογραφία, όπως ειπώθηκε από άλλους. Ήταν το πιο κοντινό ταξί».

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση για την επίμαχη κούρσα, ο ηθοποιός τονίζει πως «δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα, ανάμεσα σε άλλα, ότι είχα πάρει το “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτήρισαν ουσία βιασμού».

«Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε για τις εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του» απάντησε ο κατηγορούμενος σε ερώτηση εάν κατά το γεύμα που είχαν οι δύο τους έγινε κάποια νύξη για πιθανή ερωτική συνεύρεση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By