Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

«Ξεσπάθωσε» ο Τασούλας: Η χώρα καιγόταν και ο Καμμένος έκανε διακοπές με αεροπλάνα και ελικόπτερα του στρατού

«Τι εννοούσε, όταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατήγγειλε απόπειρα αποσταθεροποίησης. Αποσταθεροποίησης της χώρας ή των διακοπών του;»

kammenos.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τασούλας εξαπολύει δριμεία επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τον υπουργό για τις κινήσεις του κατά τις τελευταίες ημέρες από και προς την Ικαρία.

Όπως αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση του κ. Τασούλα, ο κ. Καμμένος έκανε, στην ουσία, διακοπές κατά το διάστημα των καταστροφικών πυρκαγιών ανά την επικράτεια, πηγαινοερχόμενος στην Ικαρία με αεροπλάνα και ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού!

Ταυτόχρονα, ο συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας αφήνει αιχμές για τη δήλωση του κ. Καμμένου την Παρασκευή, περί «απόπειρας αποσταθεροποίησης», σημειώνοντας -με σκωπτικό ύφος: «Τι εννοούσε, όταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατήγγειλε απόπειρα αποσταθεροποίησης. Αποσταθεροποίησης της χώρας ή των διακοπών του;».

«Η χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο καιγόταν με ανθρώπινα θύματα και τεράστιες καταστροφές. Την ίδια στιγμή ελάμβανε χώρα κυβερνητικός ανασχηματισμός, προκειμένου να αντιμετωπιστεί σοβαρή ρήξη στο εσωτερικό της πλειοψηφίας. Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ενεπλάκη και στα δύο. Μετείχε με εναέρια και επίγεια μέσα στις προσπάθειες κατάσβεσης όπου και σημειώθηκε ατυχές συμβάν με την αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στη Λακωνία, χωρίς ευτυχώς οι πιλότοι να υποστούν κάτι σοβαρό, ενώ στον ανασχηματισμό αντικαταστάθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης» σημειώνει ο κ. Τασούλας στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Και συνεχίζει: «Ο κ. Π. Καμμένος, υπουργός Εθνικής Αμύνης, την Παρασκευή το πρωί εγκαινίασε χρήσιμο δημόσιο έργο στην Ικαρία που εκτελεί η ΔΙΔΕΡΓΩΝ. Εν όψει της έκτασης των πύρινων μετώπων και της πτώσης του Canadair η στρατιωτική ηγεσία που συνόδευσε τον υπουργό στην Ικαρία επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα με το ελικόπτερο Σινούκ με το οποίο και είχε μεταβεί. Ο κ. Καμμένος παρέμεινε στην Ικαρία. Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε από την απουσία του κ. Καμμένου εκτός Αθηνών, ενώ οι φωτιές μαίνονταν, επέστρεψε στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Παρασκευής με SUPER PUMA που μετέβη στην Ικαρία από τη Χίο. Το ίδιο βράδυ και ενώ εμφανίστηκε στις κάμερες για να καταγγείλει προσπάθεια αποσταθεροποίησης, επέστρεψε στην Ικαρία με το SUPER PUMA. Την Κυριακή το πρωί C-130 απογειώθηκε από Ελευσίνα και μετέβη στην Ικαρία προκειμένου να μεταφέρει τον κ. Καμμένο για πραγματοποίηση προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης στο Τελ Αβίβ».

«Είναι άγνωστο εάν ο κ. Καμμένος θα επιστρέψει στην Ικαρία ή στην Αθήνα μετά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, ωστόσο διερωτάται κανείς τι εννοούσε όταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατήγγειλε απόπειρα αποσταθεροποίησης. Αποσταθεροποίησης της χώρας ή των διακοπών του; Αλλά και αν δεν μας απαντήσει, είναι βέβαιο πως θα απαντήσει ο ελληνικός λαός, που κρίνει τους πάντες, ιδιαίτερα αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες ώρες που ο καθένας οφείλει να είναι στο πόστο του και να κάνει τη δουλειά του» καταλήγει ο κ. Τασούλας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By