Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ;

Παρά την επίσημη διάψευση του ζευγαριού, οι φήμες για κρίση στο γάμο τους παραμένουν – Ο πατέρας της κοπέλας που κατηγορείται ότι ήταν «πέτρα του σκανδάλου» χαρακτηρίζει «γελοία» όσα της αποδίδονται
Αντιμέτωποι με νέες φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, παρά την επίσημη διάψευση ότι ο γάμος τους περνάει κρίση.

Μια κοπέλα θεωρήθηκε «πέτρα του σκανδάλου», με τη φήμη ότι διατηρεί σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η φήμη ήταν τόσο έντονη που η γυναίκα βομβαρδίστηκε με περισσότερα από 800 αιτήματα φιλίας στο Facebook.

Ωστόσο, ο πατέρας της μιλώντας στην Sun διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, λέγοντας ότι η κόρη του δεν έχει καν συναντήσει το διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε λόγο για γελοιότητες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να έχει επισκεφθεί τον εργασιακό χώρο της κόρης του, όμως η ίδια δεν τον έχει συναντήσει ποτέ.

«Η κόρη μου δεν τον έχει συναντήσει ποτέ. Τέλος ιστορίας, δήλωσε, προσθέτοντας: «Είναι γελοίο. Δεν έχουμε ιδέα πώς ξεκίνησαν οι φήμες. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και συνδέθηκε με fake news».

Επίσης, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η κόρη του είναι σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη.

By