Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Yποψίες για μανιακό δολοφόνο του ταξιτζή στην Κηφισιά

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν φτιάξει το πρώτο προφίλ του δολοφόνου του ταξιτζή στην Κηφισιά. Εκτιμούν πως πρόκειται για μανιακό δολοφόνο. 

Ψυχοπαθητική προσωπικότητα με βαθιές εμμονές εκτιμούν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ πως είναι ο δράστης της δολοφονίας του ταξιτζή στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό και μάλιστα έχουν ως αναφορά παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου έναν μήνα. Τότε είχε πυροβοληθεί 30χρονος οδηγός ταξί, χωρίς να υπάρξει ληστεία, ο οποίος είχε τραυματισθεί στον λαιμό.

Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ θα αναλάβουν τον έλεγχο στους κάλυκες και στη βολίδα που εντοπίστηκε και θα τα συγκρίνουν με εκείνη που είχε βρεθεί στον προηγούμενο τραυματισμό, ώστε να εξακριβωθεί εάν πυροβόλησε το ίδιο μετασκευασμένο 22ρι πιστόλι.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης με θύμα 52χρονο κάτοικο Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν δύο κάλυκες πιθανότατα από 22άρι πιστόλι και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη. Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν συνεπιβάτης στο ταξί.  Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By