Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Υπόθεση Πετσίτη: Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από το Μαξίμου

Αναπάντητα άφησε το Μέγαρο Μαξίμου τα ερωτήματα που διατύπωσε η ΝΔ για τις δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου μετά τις νέες αποκαλύψεις στις οποίες προέβη σήμερα η εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επιχειρεί ουσιαστικά να στρέψει τα βλέμματα μακριά από τις αποκαλύψεις για τα χρήματα στου λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, χρησιμοποιώντας τα δάνεια των κομμάτων!

Το ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία «θα επιστρέψει ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων», αναφέρει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. “Αλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν», τονίζει επίσης το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει: «Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By