Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημά της για συνένωση των δικογραφιών για τους θανάτους των τριών παιδιών της

Δεν συνενώνονται οι δικογραφίες για τους θανάτους της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και των δύο αδελφών της, Ίριδας και Μαλένας, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και αυτό καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμά του απέρριψε το αίτημα που είχε υποβάλει η υπεράσπιση της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, ώστε οι δυο δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί -η πρώτη για τον θάνατο του 9χρονης Τζωρτζίνας και η δεύτερη για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών της -να συνενωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το βούλευμα που εξέδωσε, έκρινε οτι η συνένωση των δικογραφιών δεν θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία. Εξάλλου, οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία που αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος, ενώ η άλλη που αφορά στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας βρισκόταν πριν «παγώσει», λόγω του αιτήματος της 33χρονης μητέρας, στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By