Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ζάκυνθος: Η άφιξη των οκτώ κατηγορούμενων στην Εισαγγελία

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στην Εισαγγελεία Ζακύνθου οι οκτώ συλληφθέντες για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό τουρίστα.

Έφτασαν στο κτίριο με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και συνοδεία αστυνομικών, τόσο ενστόλων όσο και με πολιτικά, ενώ υπήρξαν και κάτοικοι του νησιού που περίμεναν τους κατηγορούμενους.

Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Απεύθυνε σε όλους την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι οκτώ επέστρεψαν στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης. Εκείνη την ημέρα θα μεταφερθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού, όπως αναφέρει το imerazante.gr, δήλωσε:

«ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ.

Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νημα της ζωής».

Φωτό: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By