Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

ZeniΘ: Χρηματοδότει την εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο

H ΖeniΘ, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινού της με το νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης με φυσικό αέριο, αποκλειστικά για τους πελάτες της, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να χρηματοδοτηθούν για την κατασκευή νέας εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου, ή για την αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου.

Μέσα από μια συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, η ZeniΘ «ενεργοποιεί» τη χορήγηση δανείου ύψους €1.000 έως €15.000 και αποπληρωμή σε 6 έως 72 μηνιαίες δόσεις με ανταγωνιστικό προνομιακό επιτόκιο.

Έτσι, η εταιρεία διευκολύνει σημαντικά όσους μέχρι σήμερα αδυνατούσαν να εγκαταστήσουν θέρμανση φυσικού αερίου λόγω κόστους και τους επιτρέπει να απολαύσουν την οικονομία, την άνεση και την ανεξαρτησία που προσφέρει η χρήση φυσικού αερίου.

Μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης, η ZeniΘ αποδεικνύει τη στήριξή της στην ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας στην ελάφρυνση του κόστους εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου και προσφέροντας ένα σημαντικό εργαλείο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Για να αποκτήσουν οι καταναλωτές εύκολα και γρήγορα τη νέα εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο μέσα από το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ZeniΘ, καλούνται να επισκεφθούν ένα κατάστημα του δικτύου της ZeniΘ και να συζητήσουν με τον αρμόδιο εξειδικευμένο ενεργειακό σύμβουλο για τα βήματα που θα χρειασθεί να ακολουθήσουν.

Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά στα 10 καταστήματα της ZeniΘ σε όλη την Ελλάδα, ενώ η λίστα με τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες της ZeniΘ είναι διαθέσιμη στα καταστήματά της και στο www.zenith.gr.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By