Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Ζευγάρι αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη στην Χερσόνησο

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης ένα ζευγάρι αλλοδαπών.

Αρχικά, εντοπίστηκε σε περιοχή της του Δήμου Χερσονήσου η 31χρονη γυναίκα που θεωρούνταν ύποπτη και σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν στην κατοχή της τρείς συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 265,4 γραμμάρια κοκαΐνης που μετέφερε για να τις παραδώσει στον 32χρονο και κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 32χρονου, όπου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και 117 φυσίγγια.

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Η προανάκριση που διενεργεί η Δίωξη συνεχίζεται και εξετάζει αν το ζευγάρι διέθετε και άλλους συνεργούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By