Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Ζιντάν: «Υπήρξα καλύτερος ποδοσφαιριστής από προπονητής»

Ηταν μαθηματικώς βέβαιο για όλους όσοι παρακολουθούν συστηματικά τον δημόσιο βίο, ότι κάποια ώρα θα το βλέπαμε, θα το διαβάζαμε, θα το ακούγαμε κι αυτό.

Παρά το γεγονός ότι έχει οδηγήσει την Ρεάλ σε τρεις κατακτήσεις Champions League, o Ζινεντίν Ζιντάν, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε καλύτερος ποδοσφαιριστής από προπονητής.

Οσον αφορά την προπονητική του καριέρα, ο Γάλλος σε όλη αυτή την μακρινή πορεία του, στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, έχει καταφέρει να οδηγήσει τους «μερένχες» σε 134 νίκες, ενώ μόνο 26 φορές έχει γνωρίσει την ήττα. Οπως επίσης και οι ισοπαλίες που έχει πάρει είναι μόνο 42. Συνολικά έχει κατακτήσει 10 τίτλους με τους Μαδριλένους έως τώρα.

«Νιώθω ότι ως ποδοσφαιριστής υπήρξα καλύτερος από προπονητής. Και, προφανώς, υπήρξαν καλύτεροι παίκτες από εμένα. Δεν πρόκειται να είμαι προπονητής για είκοσι χρόνια.

Ευχαριστιέμαι πολύ τα παιχνίδια, αλλά πολύ περισσότερο μου αρέσουν οι προπονήσεις. Είμαι τυχερός διότι μπορώ να προπονώ τους καλύτερους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By