Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Ζιρού: «Δεν μπορώ να δεχτώ τον πάγκο στην Τσέλσι, έπρεπε να φύγω από Άρσεναλ

Ο Ολιβιέ Ζιρού παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να σκοράρει με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα των Λονδρέζων, κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς την παρουσία και τις επιδόσεις του Τάμι Έιμπραχαμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο Μίτσι Μπατσουαγί βρίσκεται πιο μπροστά στην ιεραρχία των επιθετικών της Τσέλσι.

Ο 33χρονος φορ μίλησε για τον «παραγκωνισμό» του στην Τσέλσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, τον Ιανουάριο του 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν αποδέχομαι την κατάσταση; Όχι δεν το δέχομαι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να είσαι μοιρολατρικός. Πάντα δείχνω σεβασμό και ταπεινότητα. Ακόμα και όταν δεν συμφωνώ με τον προπονητή, δεν ασκώ κριτική».

«Μέσα μου δεν μπορώ να το δεχτώ. Ξέρω ότι αξίζω να βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι, όταν ένιωθα ότι άξιζα να αγωνιστώ, το συζητούσα με τον προπονητή.

Δυσκολεύτηκα να φύγω από την Άρσεναλ, αλλά ήταν η σωστή απόφαση. Την αγαπούσα την ομάδα. Έπρεπε όμως να προχωρήσω. Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι πιο επιτυχημένες αγγλικές ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By