Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ζωή Κ.: Ανυπακοή για να πέσει αυτή η κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τον Βόλο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ κάλεσε τους πολίτες σε ανυπακοή για να πέσει, όπως είπε, «το καθεστώς που κυβερνά τη χώρα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, σημείωσε ότι «πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε και να στηρίξουμε τη γενική ανυπακοή, ως το πανίσχυρο όπλο που έχουν οι λαοί απέναντι στον δυνάστη τους. Τους επόμενους δύο μήνες θα οργανώσουμε την ανυπακοή και θα προκηρύξουμε την έναρξή της με σκοπό να ρίξουμε το καθεστώς».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε σε «κυβέρνηση προθύμων με σκοπό να καταστρέψουν τη χώρα, η οποία έχει τεθεί σε καθεστώς αποικιοκρατίας και οι πολίτες πρέπει να εξεγερθούν για να διεκδικήσουν την δημοκρατία. Πρόκειται για κυβέρνηση τζογαδόρων και προδοτών που έχουν ξεπουλήσει τη χώρα. Όταν κρίνουν ότι τους βολεύει θα κάνουν εκλογές».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τάχθηκε κατά της παραμονής της Ελλαδας στην Ευρωζώνη και δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι το ευρώ είναι όργανο του καθεστώτος, δεν λειτουργεί ως νόμισμα αλλά ως εργαλείο εξαναγκασμού.Το χρησιμοποιούν για να εκβιάσουν τις χώρες. Αυτό υπερβαίνει και παραβιάζει κάθε έννοια νομισματικής πολιτικής. Κατά την εκτίμησή μας, το νόμισμα πρέπει να είναι μέσο κοινωνικής ευημερίας για το λαό».

Να σημειωθεί, ότι πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στη Μαγνησία και σήμερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματός της.

(Visited 1 times, 1 visits today)