Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ζωή Κ.: Εγώ παρέμεινα στις θέσεις μου ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από αυτές

Στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση επιτέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για αχαλίνωτη επιθυμία να παραμείνει στην εξουσία.

«Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα το καλοκαίρι του 2015. Το σκηνικό σήμερα είναι πανομοιότυπο με το καλοκαίρι του 2015», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ.

«Και τότε είχαμε εκθέσεις του ΔΝΤ, και τότε είχαμε πανομοιότυπες παρεμβάσεις του γραφείου προϋπολογισμού της βουλής και του μνημονιακού επικεφαλής του και τότε είχαμε πανομοιότυπη στάση του επικεφαλής της ΤτΕ. Είναι πρόσωπα επίορκα, θα έπρεπε κανονικά να είναι στη φυλακή. Για να μην είναι στη φυλακή τους καλύπτει η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό σύστημα. Οι πολίτες θα πρέπει να δουν την πραγματικότητα και να δουν ότι δεν θα τους υπερασπιστεί αυτή η κυβέρνηση άρα πρέπει να αποφασίσουν ότι το μέλλον τους εξαρτάται από αυτούς. Να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους», είπε ακόμη.

Ο πρωθυπουργός, δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου «έχει υποκαταστήσει τη λαϊκή εντολή με την αχαλίνωτη επιθυμία του να παραμείνει στην εξουσία», ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έφυγε εκείνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έγινε άλλο κόμμα, που εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές.

«Δεν θεωρώ ότι εγώ έφυγα, εγώ παρέμεινα στις θέσεις μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα που υπήρχε, δεν υπήρχε πια όταν αποφάσισαν πια να φέρουν μνημόνια και να τα ψηφίσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα πέθανε» επεσήμανε.

Βέλη εξαπέλυσε όμως και εναντίον του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος εμφανίστηκε αργότερα στην ίδια εκπομπή. «Νομίζω ότι κάποια πρόσωπα έχουν διαδραματίσει ένα ρόλο πολύ συγκεκριμένο. Για τον κ. Φλαμπουράρη μίλησα ήδη από το καλοκαίρι του 2015. Προσπάθησε τότε να μου ασκήσει επιρροή προκειμένου να μην φέρω τον Γιάννη Στουρνάρα στη βουλή με βίαιη προσαγωγή, σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο» είπε.

Συνέχισε αναφερόμενη στον υπουργό Επικρατείας, μιλώντας για την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τότε έγινε ένα πολύ χυδαίο παιχνίδι, μια πολύ χυδαία επιχείρηση στοχοποίησής μου και δαιμονοποίησής μου. Μέσα συνδεδεμένα με το πρωθυπουργικό γραφείο με παρουσίαζαν τρελή , γραφική, ψυχοπαθή κλπ. Την ημέρα ψήφισης του μνημονίου τα κεντρικά Μέσα που συνδέονται με τον πρωθυπουργό με πηχυαίους τίτλους με εμφάνιζαν ως ψυχοπαθή και το ίδιο και ο κ. Φλαμπουράρης που θα τον έχετε σε λίγο. Από τηλεοράσεως ισχυριζόταν ότι για να λέει κανείς ότι δεν πρέπει να περάσει το μνημόνιο, πρέπει να έχει κάποιου είδους διαταραχή».

(Visited 1 times, 1 visits today)