Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανεπιθύμητος και σε… οίκους ανοχής ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς!

Όπως ανακοίνωσε το αφεντικό της αλυσίδας «Bunny Ranch», Ντένις Χοφ

1Η απόφαση του NBA ν’ αποβάλλει για πάντα τον Ντόναλντ Στέρλινγκ (μετά τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε για τους μαύρους παίκτες) χαιρετίστηκε απ’ όλο σχεδόν τον κόσμο. Η αλήθεια όμως είναι ότι στην τρυφερή ηλικία των 81 χρόνων το «δια παντός» δε μοιάζει και τόσο οδυνηρή τιμωρία.

Αντίθετα, αυτή που του επεφύλαξε διάσημη αλυσίδα… οίκων ανοχής στη Νεβάδα δεν αποκλείεται να κοστίσει πολύ περισσότερο στον (γνωστό για την αδυναμία του στις γυναίκες και στις πικάντικες περιπέτειες) ιδιοκτήτη των Κλίπερς.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το αφεντικό της αλυσίδας «Bunny Ranch», Ντένις Χοφ, ο Στέρλινγκ είναι ανεπιθύμητος στα έξι συνολικά… καταστήματα της Πολιτείας. Εξήγησε, δε, ότι η συγκεκριμένη απόφαση προήλθε μετά από επιθυμία των ίδιων των εργαζόμενων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το 20-23% των ιερόδουλων είναι αφρο-αμερικανές και κάποιες εξ αυτών έκλαιγαν. Οπότε, το κάνουμε γι’ αυτές. Δεν θέλουμε ρατσιστές ή φανατικούς στο Bunny Ranch».

Κι αν κάποιος αναρωτιέται γιατί ο Στέρλινγκ να στενοχωρηθεί για όλα αυτά και σκεφτεί ότι δεν είναι απαραίτητο να ήταν πελάτης στους οίκους ανοχής του Χοφ, εκείνος απάντησε με νόημα:

«Μπορώ να σας πω ότι ο Τζόνι Μπας, ένας από τους ιδιοκτήτες των Λος Άντζελες Λέικερς, και εγώ κάνουμε το πάρτι γενεθλίων μας στο “Bunny Ranch” εδώ και 18 χρόνια, οπότε πολύς κόσμος του NBA έχει περάσει από ‘δω».

Πηγή: sport-fm.gr

By