Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας, αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 10%

Ο πολίτης πρέπει σκεφθεί πως θα διασφαλίσει αυτό που θέλει στις ευρωεκλογές, την κυβερνητική σταθερότητα, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelos-cosac

«Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στο Mega.  Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο πολίτης πρέπει σκεφθεί πως θα διασφαλίσει αυτό που θέλει στις ευρωεκλογές, την κυβερνητική σταθερότητα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα και στις οποίες καταγράφεται, για μια ακόμα φορά, ότι οι Έλληνες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές. Ωστόσο, σε ερώτηση τι θα σημαίνει αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 10%, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι σημασία έχει τι θα σημαίνει για τη χώρα, διευκρινίζοντας ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας και κυβερνητικού προσανατολισμού. Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν υπάρχει ερήμην του λαού και αναδείχθηκε το 2012 όταν όλα τα ζητήματα ήταν γνωστά σε όλους, σε αντίθεση με το 2009.

Σχετικά με τη δημοσκόπηση του «Έθνους της Κυριακής», η οποία εμφανίζει ισοδύναμα τα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κοντά στο 20% και την «Ελιά» στο 4,2%, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι αυτό οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο και ότι, έτσι, η χώρα καταστρέφεται. Δημιουργούνται, πρόσθεσε, τεράστια διλήμματα και δεν μπορεί να συνεχιστεί μια κατάσταση στείρου διχασμού. Τα ποσοστά, ανέφερε, είναι χαμηλά για όλους και υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και νομιμοποίησης.

By