Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιδρύει ομάδα στο Μαϊάμι ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα συνεχίσει να προσφέρει στο ποδοσφαίρου, από τη θέση του προέδρου.

david-beckham-L-2Έπαιξε μπάλα μέχρι τα 37 του χρόνια αλλά φαίνεται πως δε χόρτασε και γι′ αυτό σκοπεύει να συνεχίσει στο χώρο, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ποδόσφαιρο στην Αμερική. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματός του να δημιουργήσει ομάδα για το MLS και επέλεξε την πόλη του Μαϊάμι για να το κάνει, θέλοντας να φτιάξει κάτι σπουδαίο από το μηδέν.

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή για εμένα, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. Ήθελα να δημιουργήσω μια ομάδα από την αρχή και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γιατί το Μαϊάμι είναι μια ζωντανή πόλη με πολύ πάθος. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η πόλη θέλει να δει ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε», δήλωσε ο Μπέκαμ, που αναφέρθηκε στο στάδιο που σκοπεύει να χτίσει αλλά και τους παίκτες που θέλει να πάρει.

«Θα χτίσουμε μόνοι μας το γήπεδο, δεν θα χρειαστούμε βοήθεια από το κράτος. Θέλουμε να φέρουμε μεγάλους ποδοσφαιριστές για να παίξουν εδώ και το καλό είναι ότι πολλοί ενδιαφέρονται μετά από τη δική μου πορεία. Επίσης είναι σημαντικό για εμένα να δημιουργήσουμε καλές υποδομές ώστε να παίζουν και τα δικά μας παιδιά», αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας.

By