Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση της Χ. Αυγής με ταραμά….

 Πέταξαν ταραμά στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, διαμαρτυρόμενοι για τα τουρκικά σίριαλ.

bouli2Την προφανή κίνηση της Χρυσής Αυγής καταδικάζουν τα κόμματα, η οποία επιτέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με… ταραμά. Η κυβέρνηση κάνει λόγο για χυδαιότητα, ενώ το ΠΑΣΟΚ  αναφέρει ότι το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι «η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια…».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι «η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή «τουρκικών» σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας  της Χρυσής Αυγής. Για την ερμηνεία της επιλογής της χρήσης του ταραμά και όχι μόνο, στην επίθεση κατά του καναλιού, αναμένουμε διευκρινιστική δήλωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι Με εκτόξευση ταραμά διαμαρτυρήθηκαν τα μέλη της  Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega για τα τουρκικά σίριαλ.

Οι περίπου 500 οπαδοί και μέλη της Χ.Α. επιτέθηκαν λεκτικά τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό όσο και στην Τουρκία και με υβριστικά συνθήματα, ενώ στο τέλος οι Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος, συνοδευόμενοι και από άλλα μέλη, πέταξαν ταραμά στις τζαμαρίες του σταθμού.

Μάλιστα, υπάρχουν και μαρτυρίες ότι ο Νίκος Παπάς ούρησε έξω από το σταθμό.

 


Ταραμάς και τουρκική σημαία στο Mega από Newscaster

 

By