Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρατάει ακόμη ο «Σούμι»

Συνεχίζεται ο αγώνας του Μίχαελ Σουμάχερ να κρατηθεί στη ζωή. Εντός της ημέρας νεότερα για την υγεία του. Οι ενέργειες των γιατρών, οι κίνδυνοι και η στάση της οικογένειας του Γερμανού.

Wrooom 2005, Madonna di Campiglio

Όλος ο κόσμος προσεύχεται ο Μίχαελ Σουμάχερ να πατήσει για μία ακόμη φορά το γκάζι και να ξεφύγει από το θάνατο. Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις το μεσημέρι της Κυριακής.

Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται εντός της ημέρας, την ώρα που οι γιατροί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τον βοηθήσουν, αλλά αποφεύγουν οποιαδήποτε πρόγνωση για την έκβαση της μάχης που δίνουν μαζί του. Ο «Σούμι», που την προσεχή Παρασκευή κλείνει τα 45 του, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, ενώ οι θεράποντες γιατροί έχουν μειώσει τη θερμοκρασία του σώματός του στους 34-35 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να υποχωρήσει το πρήξιμο από τα τραύματα στο κεφάλι του.

Γιατροί του χώρου αναφέρουν πως ο Σουμάχερ μπορεί να παραμείνει σε τεχνητό κώμα ακόμη και για πολλές εβδομάδες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η υγεία του και να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη ζωή του με την υποχώρηση του αιματώματος που έχει στον εγκέφαλο. Παράλληλα τονίζουν πως μπορεί να χρειαστούν και πολλοί μήνες θεραπείας και αποκατάστασης για να αναρρώσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο ασθενής από τέτοιον τραυματισμό, αν και ο κίνδυνος μόνιμων βλαβών στον οργανισμό του είναι μεγάλος.

Πάντα δίπλα του 

Στο πλευρό του Μίχαελ Σουμάχερ είναι από το πρώτο λεπτό η οικογένειά του. Η σύζυγός του επί 18 χρόνια Κορίνα μαζί με τη 16χρονη κόρη τους Τζίνα-Μαρί και τον 14χρονο γιο τους, Μικ. «Η οικογένεια δεν είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι σε κατάσταση σοκ», δήλωσε η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Ζαμπίνε Κεμ.

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του και επίσης πρώην πιλότος της Formula 1, Ραλφ, έχει ρίξει… μαύρο στην επίσημη ιστοσελίδα του, επηρεασμένος από τη σοβαρή περιπέτεια που περνά ο μεγαλύτερος αδερφός του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By