Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ρονάλντο έσπασε το χέρι 11χρονου [βίντεο]

Μία άστοχη εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου, προκάλεσε τον τραυματισμό ενός φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

ropediΠολλές φορές οι εκτελέσεις φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με τέτοια ταχύτητα που ούτε οι αντίπαλοι τερματοφύλακες δεν μπορούν να αντιδράσουν.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν θεατή μικρής ηλικίας. Όπως για παράδειγμα ο Τσάρι Σίλβεγουρντ, που πήγε να δει το φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπόρνμουθ.

Η «Βασίλισσα» κέρδισε ένα φάουλ στην εστία, πίσω από την οποία καθόταν ο 11χρονος πιτσιρικάς και φυσικά την εκτέλεση ανέλαβε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτή πήγε στην εξέδρα και χτύπησε στο χέρι τον μικρό Τσάρι, ο οποίος έσπασε τον καρπό του.

«Πόνεσε πολύ, το λέω στους φίλους μου και δεν το πιστεύουν. Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο και έσπασε το χέρι μου. Μπορούσα να δω την μπάλα να έρχεται.

Πέρασε από το δοκάρι και θα χτυπούσε το πρόσωπό μου, οπότε έπρεπε να αποκρούσω με το χέρι μου. Ο πατέρας μου καθόταν μπροστά μου και έσκυψε, οπότε την έφαγα με όλη τη δύναμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς όμως για την περιπέτεια που πέρασε, έλαβε ένα σημαντικό δώρο. Μία φανέλα του Κριστιάνο με τις υπογραφές όλων των παικτών της Ρεάλ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By