Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το χρονικό της απαγωγής του Καραμολέγκου

Για περισσότερες από 19 ώρες ο Μανώλης Καραμολέγκος βρισκόταν στα χέρια αλλοδαπών απαγωγέων

1Xάρη στην πρωτοφανή ψυχραιμία που επέδειξε ο επιχειρηματίας, η ομηρία του είχε αίσιο τέλος. Ενώ ο Μανώλης Καραμολέγκος ήταν σε έναν χώρο μαζί με ένα μέλος της σπείρας των απαγωγέων άρχισε να του μιλά και να προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί στην αστυνομία, που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία.

Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι ο απαγωγές που τον φρουρούσε ήταν εργαζόμενος στην επιχείρηση του Καραμολέγκου και ο επιχειρηματίας μπορούσε να τον επηρεάσει . Τελικά κατάφερε να τον πείσει και λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα έφτασαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα της Κερατέας, όπου και έληξε αίσιο η ομηρία του επιχειρηματία.

Λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του, οι δράστες είχαν ρίξει μια μοτοσυκλέτα στην οδό Αγίου Νεκταρίου στο Γέρακα κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τον δρόμο. Ταυτόχρονα ένα άτομο μπήκε στο αυτοκίνητο του Καραμολέγκου στην θέση του συνοδηγού και με την απειλή όπλο του έδωσε εντολή να τον ακολουθήσει. Στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν τον επιχειρηματία στο πορτμπαγκάζ και για αρκετές ώρες τον περιέφεραν στα Μεσόγεια και τελικά κατέληξαν στο κρησφύγετο τους στην Κερατέα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By