Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019

Η Μελάνια στα θρανία -Εκανε μαθήματα καλλιγραφίας, στην Ιαπωνία

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών σαγηνεύτηκε χθες από τα γιαπωνέζικα μαργαριτάρια και σήμερα είπε να δοκιμάσει την τύχη της στην ιαπωνική καλλιγραφία σε ένα δημοτικό σχολείο του Τόκιο.

Η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε το σχολείο Kyobashi Tsukiji με την σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Άκι Άμπε και εκεί τις υποδέχθηκαν περίπου 300 παιδιά απαγγέλοντας ένα σχολικό τραγούδι.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που συνοδεύει τον σύζυγό της στην πρώτη του περιοδεία στην Ασία, μάλιστα θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στην ιαπωνική καλλιγραφία και έγραψε τον πρώτο χαρακτήρα της γιαπωνέζικης λέξης για την «ειρήνη», ενώ η Άμπε έγραψε το δεύτερο.

Μετά την πρώτη… πινελιά, μια μαθήτρια δίπλα της, την συμβούλευσε να κρατήσει το πινέλο κάθετα και της εξήγησε τη σημασία της ισορροπίας και του τρόπου που κρατά κανείς το πινέλο.

«Εντάξει;» ρώτησε στη συνέχεια η Μελάνια Τραμπ καθώς γύρισε προς την εκπαιδεύτριά της. Η μαθήτρια της έκανε ένα χαμόγελο έγκρισης, χαμογελώντας.

Και οι δύο Πρώτες Κυρίες φορούσαν μπλε σύνολα, πόζαραν για φωτογραφίες και έκαναν χειραψίες με τα παιδιά του σχολείου, τα οποία παρόλο που στην αρχή ήταν ντροπαλά, μόλις όμως τους χαιρέτησε η Μελάνια, σήκωσαν τα χέρια τους στην προσπάθειά τους να την αγγίξουν.

Ο διευθυντής του σχολείου, Τακεφούμι Ουκίτσου, δήλωσε πως το σχολείο επιλέχθηκε για την επίσκεψη της Πρώτης Κυράις των ΗΠΑ, γιατί επέλεξε την Αμερική ως μέρος ενός σχολικού σχεδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η Μελάνια Τραμπ συνοδεύει το σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του περιοδεία στην Ασία, η οποία ξεκίνησε από την Ιαπωνία.

Την Κυριακή, οι δύο Πρώτες Κυρίες έμαθαν για την ιστορία των καλλιεργημένων μαργαριταριών σε ένα κατάστημα κοσμημάτων στο κέντρο του Τόκιο και στη συνέχεια συνόδευσαν τους συζύγους τους σε ένα ιδιωτικό δείπνο σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο με μπριζόλες.

By