Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Ο Έλληνας που έσωσε τη Lindsay Lohan

Την συγκράτησε όταν γλίστρησε, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους παπαράτσι

Lindsay Lohan

Ένταση επικράτησε σε εστιατόριο του Λονδίνου, στο οποίο δειπνούσε η γνωστή ηθοποιός, Lindsay Lohan, όταν ένας παπαράτσι, ο οποίος προσπαθούσε να τη φωτογραφίσει, εισήλθε σε αυτό και αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο όταν του ζητήθηκε.

Η ηθοποιός, η οποία ζει στην πόλη τους τελευταίους εννέα μήνες, γλίστρησε στα σκαλοπάτια κατά την έξοδο της από το εστιατόριο, αφού είχε καλυμμένο το πρόσωπο της για να αποφύγει τον καταιγισμό των φλας από τους παπαράτσι, ωστόσο,  ύστερα από την αστραπιαία παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μοσχονά, ιδιοκτήτη της εταιρείας Exclusive VIP Services, η γνωστή ηθοποιός, «σώθηκε».

Πρόκειται για μια κορυφαία στον κλάδο της εταιρεία security για VIP προσωπικότητες, η οποία έχει ξεκινήσει από το Λονδίνο και έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της στη Μύκονο, τις Κάννες, το Μονακό, αλλά και την  Ελβετία (Γκστάαντ).

Lindsay-Lohan1

Ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στην  «Μirror» ότι η αστυνομία, η οποία κλήθηκε από φίλο της, επενέβη άμεσα και απομάκρυνε τον ενοχλητικό παπαράτσι. «Στο εστιατόριο βρισκόταν ένας παπαράτσι ο οποίος ήταν ενοχλητικός και επίμονος, ωστόσο όλα λύθηκαν τελικά», τόνισε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού.

«Ο παπαράτσι φυσικά αρνήθηκε αρχικά να φύγει, αλλά στη συνέχεια, με τη βοήθεια της αστυνομίας, απομακρύνθηκε από το σημείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ, προσφάτως δήλωσε ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο και να μην επιστρέψει στο Λος Άντζελες, όπου διέμενε τα προηγούμενα χρόνια.

«Πρέπει να ωριμάσω και το Λονδίνο είναι ένα καλύτερο μέρος για να το κάνω αυτό. Στο LA δεν ήξερα τι να κάνω , εκτός από να βγαίνω έξω κάθε βράδυ«, είχε δηλώσει η ίδια.

Δείτε εδώ το βίντεο 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By