Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Στην Grivalia τα γραφεία της εφημερίδας Τα Νέα

Σε διαγωνισμό που προκήρυξε η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑE, ειδικός εκκαθαριστής της ΑΤΕ ΛΗΖΙΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης, για την απόκτηση του 50% εξ’ αδιαιρέτου ενός ακινήτου επί της Λεωφ. Συγγρού 340, στην Καλλιθέα Αττικής πλειοδότησε ηGrivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 14,36 εκατ. ευρώ και η τυπική ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους.

Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε πολυεθνική αλυσίδα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και σε εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης (της εφημερίδας Τα Νέα).

Η εταιρεία είναι ήδη από τις αρχές του 2017, ιδιοκτήτρια και του υπόλοιπου 50% εξ’ αδιαιρέτου του κτιρίου και πλέον θα καταστεί η μοναδική ιδιοκτήτρια αυτού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By