Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Άδειασμα» Χατζηδάκη από Γεωργιάδη

Ο κ.Χατζηδάκης ήξερε ότι η ρύθμιση για το γάλα θα αποτύγχανε, ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης

xatzidakisB

To…..γάλα στάθηκε η αφορμή για να «αδειάσει» σήμερα ένας πρώην υπουργός έναν άλλον πρώην υπουργό.

Συγκεκριμένα ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε, μιλώντας στον Real fm, πως ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε συνειδητοποιήσει πως η ρύθμιση για το γάλα δεν θα προχωρήσει και πως ο καταναλωτής δεν θα έχει το παραμικρό κέρδος, όπως και αποδείχθηκε.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε τη χαρακτηριστική ατάκα που του είπε ο κ. Χατζηδάκης ότι «όπως περνά τελικά η ρύθμιση για το γάλα δεν θα έφερνε αποτελέσματα, καθώς δεν ήταν αυτό που ζητούσε ο ΟΟΣΑ», την ημέρα που συζητούνταν η επίμαχη ρύθμιση, στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «είναι άδικο να λέγεται ότι απέτυχε η ρύθμιση του ΟΟΣΑ για το γάλα γιατί δεν ήταν αυτή που ψηφίστηκε, εξαιτίας των αντιδράσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», ομολογώντας πως η Βουλή ψήφισε μια, κρίσιμη για την εκταμίευση της δόσης, ρύθμιση χωρίς να υπάρξει όφελος για τον πολίτη, με δεδομένο ότι δεν έπεσαν οι τιμές,  αλλά και χωρίς να υπάρξει και ακριβής υιοθέτηση των όσων επιθυμούσαν οι δανειστές.

By