Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δέλλας: «Πήραμε ένα μάθημα…» -Νίκη στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παρότι με μέτρια -έως κακή- εμφάνιση κατάφερε και γύρισε το ματς με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη, παίρνοντας τη νίκη (2-1) στις καθυστερήσεις.

c8b60e68b0bb49678a1eb9ee67093b88_84585Η ομάδα του Μενιδίου προηγήθηκε στο 27’ με τον Γέσιτς, αλλά ο Ντακόλ στο 92’ και ο Μπρέσεβιτς στο 96’ χάρισαν τη νίκη στην ΑΕΚ.

Διόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς:

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι σε έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή (το Γιώργο Βαζάκα). Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε το γκολ και μας έκανε δύσκολη την συνέχεια. Ήμασταν νευρικοί στην συνέχεια. Μετά τα παιδιά έδειξαν υπομονή, προσπάθησαν και γύρισαν το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια. Στο παιχνίδι είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη. Μετά το 1-0 είχαμε και νευρικότητα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς και θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά. Κοιτάμε μπροστά. Είναι μεγάλος ο δρόμος, παρά τις νίκες. Άλλο ένα παιχνίδι μάθημα, πρέπει να μαθαίνουμε. Καλή επιτυχία στον κ.Βαζάκα και τον Αχαρναϊκό. Είναι ευχάριστο να είσαι πρώτος, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε Κυριακή . Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο παιχνίδι και τους ευχαριστούμε».

«Το δεύτερο γκολ που μπήκε στο 97′ ήταν αδικαιολόγητο. Μου είπε ο διαιτητής, πως κέρδισε κόρνερ για αυτό το κράτησε. Έγινε κλοπή σήμερα. Η ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε και το έκανε. Δεν λέω γι αυτήν κάτι. Είναι μεγάλη ομάδα. Για τα παιδιά στεναχωριέμαι, γιατί δικαιούμαστε τον πόντο. Μετά από μέρες θα μείνει το αποτέλεσμα, όχι η αδικία. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Τραϊανό, νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Δείξαμε ανάστημα σήμερα, φτιάξαμε καλή ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας.

AEK: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας, Κολοβέτσιος (72′ Μπρέσεβιτς), Κορδέρο, Ανάκογλου (62′ Ντακόλ), Μάνταλος, Πλατέλλας (55′ Ζόριτς), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (74′ Καλογερόπουλος), Ζόνας, Ιωαννίδης (68′ Χριστόπουλος), Παπατόλιος, Μανουσάκης, Αθανασίου, Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Γέσιτς.

By