Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φαήλος Κρανιδιώτης: αποκηρύσσει τα κείμενά του!

«Τότε δεν ήξερα, δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα ακολουθούσε» είπε στο Action24

failosΤο μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης υποτίθεται ότι θα ήταν ο βασικός «αντίπαλος» του Φαήλου Κρανιδιώτη στο χθεσινό πάνελ της εκπομπής «Επόμενη Μέρα» του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 αλλά από την όμορφη και μαχητική Κατερίνα Διαμαντοπούλου (μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ) “το βρήκε” ο φίλος και σύμβουλος του πρωθυπουργού που προκαλεί πάθη με τις απόψεις του.

Η Διαμαντοπούλου τον εγκάλεσε για το άρθρο που έγραψε στις 30/12/2012 στη “Δημοκρατία” υποβαθμίζοντας τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής (“έ, πέφτει και καμιά ψιλή”, έγραφε τότε) και του επιτέθηκε για τη θεωρία των δύο άκρων. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σήκωσε το γάντι και της είπε ότι λέει “ανοησίες”, ενώ υπερασπίστηκε τον πτέραρχο εν αποστρατεία (“δεν μπορώ να μαλώσω μαζί σας γιατί εσείς μας ρίχνατε από τα αεροπλάνα”, του είπε αναφερόμενος στη θητεία του ως καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής.

Ο Φαήλος αποκήρυξε -όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο- όσα έγραφε πριν ένα χρόνο για τη Χρυσή Αυγή. “Τότε δεν ήξερα, δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα ακολουθούσε”, είπε, αν και επέμεινε στην έκφραση “σκυλολόι” για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν αναφέρεται στους ψηφοφόρους και στα περισσότερα στελέχη του, αλλά σε κάποιες εξαιρέσεις.

“Είναι, δηλαδή, σκυλολόι ο κ. Καλύβης”, τoν ρώτησε ο Κοτρώτσος. «Όχι, προς Θεού, δεν είναι είναι. Εγώ μιλώ για κάποιους ακραίους. Εντάξει υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι και σε μας», είπε συγκαταβατικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By