Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με τη βοήθεια των οπαδών της, 2-1 η ΑΕΚ τον Απόλλωνα

Η ΑΕΚ προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως ξύπνησε στην επανάληψη και με τη βοήθεια 30.000 οπαδών της έφτασε στη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα.

9560af17527ac2f63746d8cd14e42b4e_71152Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα της για τη φετινή σεζόν και τα κατάφερε.

Ο Απόλλων ήταν ένα αξιόμαχο σύνολο, που πήγε στο ΟΑΚΑ αποφασισμένος να πάρει κάτι θετικό απ” το ματς και μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 45ο λεπτό ο Βάντερσον ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απ” τον Λαμπρόπουλο με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον Γκονζάλες να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και τα κατάφεραν.

Έπειτα από ένα τέταρτο πίεσης προς την εστία του Κουτσόπουλου, οι κιτρινόμαυροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Ντακόλ να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Βάντερσον στο 53ο λεπτό και έτσι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 85ο λεπτό. Ο Ζόριτς κέρδισε πέναλτι απ” τον Κύργια και ο Μάνταλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη. Έτσι, η Ένωση έχει πλέον έξι βαθμούς σε δύο αγώνες.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Μάνταλος, Ντούνης, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Ντακόλ.

Απόλλων (Ν. Κωνστένογλου): Κουτσόπουλος, Κύργιας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ηρακλής, Γκονζάλες, Λαγός, Ανγκούλο, Βάντερσον, Σέτι.

 

By