Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ξεπερνιέται το πρόβλημα της ΑΕΚ με την εκκαθάριση της ΠΑΕ

Αφού χρειάστηκε να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια, ολοκληρώθηκε σήμερα η εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη στο ελληνικό Δημόσιο

psomiadisA

 

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση της ΑΕΚ με το Δημόσιο είχε υπογραφεί στις 28 Απριλίου. Στις 5 Μαΐου ολοκληρώθηκε η ψήφιση της τροπολογίας για την κατάργησή του χαρτοσήμου και στις 12 Μαΐου πέρασε από τη Βουλή συμπληρωματική τροπολογία η οποία διευκρινίζει πως η κατάργηση του χαρτοσήμου έχει αναδρομική ισχύ, προκειμένου να μην υπάρξουν νομικά κενά. Εν συνεχεία οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν τη δημοσίευση της νέας ρύθμισης στο ΦΕΚ και την κατέθεσαν στην Εφορία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επιδόθηκε επίσης στον Μάκη Ψωμιάδη η κοινοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με το Δημόσιο, η οποία δίνει στο Κράτος κάθε νομικό δικαίωμα να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα που είχαν αρχίσει οι κιτρινόμαυροι εναντίον του.

Επόμενο στάδιο είναι η δημοσίευση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και η διαγραφή της από τα Μητρώα Α.Ε. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By