Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Παράκληση στον κόσμο του Δικέφαλου…

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να μην επιτρέψουν στην UEFA να βάλει τον ΠΑΟΚ σε περιπέτειες, εξέδωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Φιορεντίνα.

ÁÐÏËËÙÍ - ÐÁÏÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014)Η ανακοίνωση:

«Ενόψει ενός ακόμη μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού στην Τούμπα, που αναμένεται κατάμεστη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο να είναι συμμέτοχος στην ευθύνη διεξαγωγής ενός υψηλού επιπέδου αγώνα, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να αποφύγουμε τιμωρίες που μπορούν να είναι καταστροφικές και εξαιρετικά μεγάλες, εφόσον η ομάδα μας παραμένει υπότροπη και στο “μικροσκόπιο” της UEFA μετά το ματς με τη Ραπίντ Βιέννης πριν 2 χρόνια.

Παρακαλούμε τον κόσμο μας να αποφύγει σε κάθε περίπτωση χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών, μηχανημάτων lazer. Διατρέχουμε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Απαγορεύονται πανό, σημαίες και συνθήματα ρατσιστικού, υβριστικού ή πολιτικού περιεχομένου και οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά να αφήνουν τα διαζώματα των κερκίδων εμφανώς κενά, προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου τιμωρία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε ένα ακόμη ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την σπρώξει χωρίς ακρότητες -που θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή μας προοπτική- σε μια μεγάλη νίκη».

pegasus_LARGE_t_1041_106382593Στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή της Φιορεντίνα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη με αισθητές απουσίες. Απουσιάζουν οι Ρόσι, Γκόμεζ, Μπαμπακάρ (επιθετικοί), Σάβιτς (στόπερ), Πιζάρο (χαφ).

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00, ενώ οι Ιταλοί δεν θα προπονηθούν στην Τούμπα, καθώς γυμνάστηκαν το πρωί στην Φλωρεντία.

Στην αποστολή μετέχουν οι Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέι, Μπασάντα, Μπερνταντέσκι, Μπόρχα, Κουαδράδο, Γκονζάλο, Ιλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρντς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Βάργκας.

 

By